بهترين رشته ها

توليد انواع آپامه ها و سيستم هاي آپامه اي

بهترين رشته ها

همانطور كه اشاره كرديم، دانستن اينكه چه مواد پرينت سه بعدي ايمن (و مفيد) براي چاپ ليوان قهوه هستند، بسيار مهم است. در اينجا جزئياتي در مورد آنچه شما نياز داريد وجود دارد تا مطمئن شويد كه مي توانيد بدون نگراني از آن براي هدف مورد نظر خود استفاده كنيد.
PETG: PET و PETG به طور گسترده به عنوان برخي از معدود رشته هاي پرينت سه بعدي ايمن براي مواد غذايي شناخته مي شوند. چاپ اين مواد نسبتاً آسان است، اما به خاطر داشته باشيد كه بسته به سازنده، مي توانند در دماي كمي بيشتر از 100 درجه سانتيگراد نرم شوند، بنابراين ما توصيه نمي كنيم از فنجان هاي چاپ شده در PETG براي آب جوشانده اخير استفاده كنيد.رزين ها: يكي از راه هاي غلبه بر برخي از محدوديت هاي چاپ سه بعدي ليوان قهوه، استفاده از چاپ بر پايه رزين به جاي FDM است. چاپ رزين به شما توانايي بيشتري براي كار با جزئيات با سراميك ها و ساير موادي مي دهد كه هنگام استفاده به عنوان فيلامنت عملكرد خوبي ندارند. اطمينان حاصل كنيد كه از رزين هاي ايمن براي مواد غذايي استفاده كنيد و قبل از استفاده آنها را به درستي خشك كنيد.سراميك: به راحتي مي توان به خاطر داشت كه سراميك يك ماده ايمن و موثر براي ليوان هاي قهوه پرينت سه بعدي شما است زيرا احتمالاً بيشتر فنجان هاي شما قبلاً با آن ساخته شده اند. اين به اين دليل است كه ساختار سراميك آن را قوي، جاذب گرما و غير متخلخل مي كند. فقط چيزي كه براي فنجان (هاي) جو خود نياز داريد. با اين حال، سراميك به سختي به عنوان يك رشته يا رزين به دست مي‌آيد، و چاپگرهاي مجهز به اكسترودرهاي خميري قادر به انجام جزئيات مشابه با چاپ با مواد ديگر نيستند.فلز: اگر به اندازه كافي خوش شانس هستيد كه به يك چاپگر سه بعدي فلزي دسترسي داريد يا پول كافي براي سفارش يك ليوان چاپ شده با فلز، آلومينيوم، قلع و فولاد ضد زنگ داريد، همه مواد ايمن براي غذا هستند كه براي يك ليوان چاپ سه بعدي مناسب هستند. . يك گزينه جايگزين استفاده از تكنيك ريخته گري، با استفاده از بخشي چاپ شده در ماده ديگري مانند موم است. توجه داشته باشيد كه براي از بين بردن شكاف هايي كه ممكن است باكتري ها بخواهند در آن ها پنهان شوند، بايد چاپ را جلا دهيد.اگر به هيچ يك از اين مواد دسترسي نداريد، نگران نباشيد. در بخش بعدي راه هايي براي دور زدن اين موضوع داريم. نكته اصلي اين است كه مطمئن شويد كه مي تواند در برابر دماي بالاتر مقاومت كند، به خصوص اگر از آن براي نوشيدني هاي گرم استفاده مي كنيد.

بهترين راه براي اطمينان از اينكه ليوان قهوه پرينت سه بعدي شما براي نوشيدن بي خطر است و به راحتي تميز مي شود، افزودن يك روكش به شي است. در بيشتر موارد، اين اساساً اضافه كردن يك روكش ايمن براي مواد غذايي به چاپ است، به عنوان مثال اضافه كردن لعاب ايمن براي مواد غذايي به يك ليوان سراميكي است. همچنين مي‌خواهيد سطوح متخلخل را صاف كنيد تا فضاي كمتري براي تكثير باكتري‌ها ايجاد كنيد.
در زير چند گزينه تكميلي وجود دارد كه براي يك ليوان قهوه چاپ سه بعدي به خوبي كار مي كنند.
پرداخت پلي اورتانليوان قهوه چاپ شده سه بعدي خود را در يكي از اين رزين هاي پلي اورتان فرو كنيد و پلاستيك مايع جسم را در يك لايه نازك مي پوشاند كه به يك پوسته محافظ تبديل مي شود. بيشتر پلي يورتان ها شفاف هستند و اجازه مي دهند طرح و رنگ اصلي شما بدرخشد و بيشتر پلي يورتان ها پس از پخت كامل براي غذا بي خطر هستند.
استفاده از پوشش هاي پلي يورتان راهي عالي براي ايمن ساختن ليوان هاي پرينت سه بعدي براي مواد غذايي است، حتي اگر ماده اصلي خودش نباشد. با توجه به بحث شديد در مورد اينكه آيا هر شيء چاپ شده سه بعدي براي غذا ايمن است يا خير، صرف نظر از مواد، هميشه خوب است كه بيشتر مراقب باشيد، به همين دليل توصيه مي كنيم از يك پوشش اضافي استفاده كنيد.
اطمينان حاصل كنيد كه پلي اورتان انتخابي شما ويسكوزيته پاييني دارد (به جاي ضخيم، نازك و روان) بنابراين تمام ترك‌ها و جزئيات طراحي شما را پوشش مي‌دهد. همچنين، هميشه برچسب سازنده را براي هر گونه هشداري كه ممكن است نشان دهد براي غذا ايمن نيست، بخوانيد.

https://tamasha.com/list/%DA%86%D8%A7%D9%BE-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%88%D8%A7%D9%86

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.